Loddtrekning

Lørdag ettermiddag ble loddtrekningen gjennomført på politistasjonen, og vinnerene er kontaktet.

Vinner av hovedgevinsten ble Marianne Laukslett Tande som bor i Trondheim, og derfor fikk avhentet gevinsten sin i dag.

Det er en vinner vi ikke har fått tak i. Hvis noen kjenner vedkommende ber vi om at dere tar kontakt så vi får avtalt overlevering av gevinsten.

Tusen takk til alle som kjøpte lodd og gratulerer til vinnerne!

 

Vinnerloddene:

1. premie – gavekort på 15.000,- hos Hurtigruten

2. premie – trykk av Håkon Bleken

3. premie – trykk av Knut Sveen

4. premie – trykk av Knut Sveen

5. premie – overnatting for to på Nordic Choise Hotels

6. premie – treningspakke fra 3T

7. premie – gavekort på middag for to hos Troll

Trøstepremie

Trøstepremie

Trøstepremie

Trøstepremie

Trøstepremie

Musikk på stevnet

Musikk skaper stemning, og stemning må et stevne ha. Derfor har vi hyra inn Vikelvens Jazzband som husband og Toraderne som bryggemusikere ?

Vikelvens Jazzband får du muligheten til å se på Atlanta scene under den offisielle åpningen 16.00 på torsdag, 17.00 på fredag og 11.00 på lørdag, og i tillegg spiller de under festmiddagen 18.00 på lørdag. Vedlagt ser dere et bilde av Atlanta, som i dag skal rigges om fra båt til flytende scene.

Toraderne får du også sett hver dag, rundt omkring på stevneområdet. På torsdag spiller de når MS Sandnes kommer 16.00 og ved bruåpningen 17.00, på fredag spiller de på området 16.00-19.00 og på lørdag spiller de på området 14.00-17.00 i tillegg til at de spiller opp til bryggedans i serveringsteltet 19.00-22.00.

Tur med SDS Hansteen og guiding med Gunnar Houen

På fredag og lørdag har Seildampskipet Hansteen fjordturer kl. 10.00 og 14.00 begge dager, og for å være med kan du kjøpe billett her: https://trondheimsjofart.no/sds-hansteen

I tillegg til å være med ut på fjorden kan du kl. 13.00 begge dager være med på en guidet gåtur i forkant, uten noen ekstra kostnad. Turen starter ved Trondhjems Sjøfartsmuseum og går via Fosenkaia bort til skipet. Det kreves ingen påmelding for å bli med på guiding, møt bare opp til riktig tid.

Gunnar Houen, tidligere byantikvar i Trondheim, vil være guide, og tema vil blant annet være nyere tids havnehistorie.

Kystlagets håndverksgruppe

Under landsstevnet vil du finne flere av Kystlaget Trondhjems undergrupper rundt omkring på stevneområdet. Håndverksgruppa vil deriblant vise hvordan man binder en bjørnemosekost (som vist på bildet), og hva den kan brukes til. Kanskje får du også prøvd teknikken? ? ?

Besøk smia på Fosenkaia

Å «smi mens jernet er varmt» og «følge med som en smed» er kjente og kjære uttrykk. Men vet du egentlig hva de kommer av?
Smia på Fosenkaia er ofte i bruk av medlemmene i Kystlaget Trondhjem, og under landsstevnet åpnes den for besøkende ?
Fredag 19. juli kan du selv prøve å smi din egen krok.
Lørdag 20. og søndag 21. juli har smia åpne dører så publikum kan komme og la seg fascinere, og se hva smedene driver med ellers i året. Etter et besøk her vet du også garantert hva uttrykkene fra smia kommer av!